J&J

Gokväll!
Klockan är halv fyra på natten här och jag kan inte somna, jag borde egentligen försöka att somna så att jag vänder tillbaka dygnet och kommer in i tiden här...men det kan jag ta itu med någon annan dag.
 
Jag har fått lite bildern från sommaren av Jonna, jag vet inte om jag kommer skriva så mycket om sommaren för det kommer bli rätt så mycket. Men jag har spenderat typ hela denna sommaren med Jonna (när jag va i åhus). Dels för att Filip jobbade nästintill varjedag från morgon till kväll, så då blev det automatiskt att jag och Jonna  hängde 24/7. Sen har vi haft sjukt roligt tillsammans, det finns nästan ingen (förutom Lovisa) annan som jag kan spendera varje dag med i en månad utan att tröttna eller irritera mig på den, men det gjorde jag inte med Jonna. Utan om jag va utan henne i en dag, så saknade jag henne.
 
Det kanske kommer ett inlägg längre fram om min sommar, men tills nu så får ni njuta utav några bilder från sommaren. Det kommer fler bilder framöver.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Home Sweet Home

Är hemma i Singapore.
Jag landade vid halv tre tiden på eftermiddagen här i Singapore, flygresan gick bra och jag sov mesta dels utav tiden. Men när vi kom hem till lägenheten så hann jag bara ta en snabb dusch innan jag slocknade i min säng. Åh som jag längtat efter att få ligga i min egna säng, helt underbart va det. Jag vaknade vid halv sju tiden på kvällen av att vi skulle ut och äta, men jag kände att jag inte orkade följa med så jag stannade hemma istället och värmde en pizza som jag åt samtidigt som jag kollade på Pretty Little Liars. Har kommit lite efter nu när jag varit i Sverige och inte riktigt haft tiden till att kolla på dom nya avsnitten.
 
Senare på kvällen kom Samuel hit, så vi åt lite godis och snackade. Senare när mamma, pappa, Fanny och Agnes (fannys kompis som är här och hälsar på från sverige) kom hem så blev det film tajm med Fanny och Agnes. Känn ingen sorg fick kvällen sluta med.
 
Nu är klockan 04:28 här på natten och jag har fortfarande inte somnat. Jag har försökt att somna men det går inte, kan vara för att jag sovit hela dagen, men hade varit skönt att somna i tid inatt så att jag kommer in i rätt tidsrythm. Men tror inte det blir ikväll.
 
 
0 kommentarer

uppdatering

Gokväll!
Tänkte uppdatera er lite om varför jag inte bloggar just nu och vad som har hänt sedan sist.
 
Jag befinner mig just nu i Åhus och bor hos Filip och vissa dagar hos Jonna. Filip jobbar nästintill varje dag. Så medans jag och Jonna verkar vara dom enda ungdomarna i Åhus utan sommarjobb så hänger vi med varandra inprincip varje dag, varje timme på dygnet, och hittar på våra egna äventyr. Vilket är as skoj. Har även hunnit med en tripp till Karlskrona där Samuel har befunnit sig under sitt sommarlov, så jag va och hälsade på han i 5 dagar, vilket va helt underbart. 
 
Jag har inte tillgång till data så jätte ofta för vi är oftast ute på dagarna/nätterna, så det blir inte så mycket häng vid datorn utan jag checkar mest facebook och instagram på nåns mobil. Så därför har inte jag bloggat något sen jag kom till Åhus, plus att jag har ingen fungerande mobil (förutom min gammla nokia mobil som jag har så att jag kan ringa eller smsa) så det har heller inte funnits någon tillgång till att lägga upp bilder till bloggen heller, vilket jag personligen är väldigt trist. För det är mest bilderna som är roligast med bloggar. 
 
Jag kommer förmodligen inte blogga så mycket mer innan jag åker hem till Singapore den 29e, men när jag är tillbaka i mitt rum och ligger och degar på sängen så kommer jag berätta allt om min sommar! 
 
Hoppas att ni njuter utav den fina (varma) sommaren, så ska jag försöka kika in nån gång till innan jag beger mig hemmåt till andra sidan jordklotet!
 
Pussar&Kramar ♥
0 kommentarer