Bon Iver - I can't make you love me

 
Cause I can't make you love me
If you don't
You can't make your heart feel
Something it won't
Here in the dark
In these final hours
I will lay down my heart
If I feel the power,
but you don't
No, you don't
0 kommentarer

Human centipede 2

Jag var och hämtade upp Paloma på flygplatsen förut idag , hon har varit i finland och hälsat på hennes mormor&morfar samt en vän i fyra dagar vilket jag tyckte räckte och blev över. Vi har nån konstig sak mellan oss att när det går över 4 dagar utan att träffas så blir vi som barn som saknar sin mamma.. haha.
 
När hon kom så åkte vi hem till henne och käkade McDonals och kollade film. Vi såg på human centipede 2. Jag tycker oftast om psych och skräck filmer men denna va bara så sjuk, fast även annorlunda från andra filmer. Den är ju baserad på den första filmen "human centipede" och denna handlar om en mentalt sjuk man som är besatt av den första filmen och kollar på den om och om igen och sen tar efter och ska göra samma sak som mannen i den första. Aja, hur som helst sjuk va den. och för er som inte sett nån av dom förstår säkert inte vad jag snackar om, men om ni inte har nått för er och filmfantasin tagit slut så kan ni alltid kolla på dom här.
 
0 kommentarer

Nail Polish

Jag var över på Parkway Parade förut idag med mamma och då följde detta snygga nagellacket med mig hem. Jag är rätt mycket för "ful/snygga" saker, som tex detta nagellacket.. färgen är rätt ful och trist men ändå så blev jag helt förälskad i det när jag såg det. Tror inte man ser det så bra på denna bilden, men färgen är mer grå/brun/beige aktig.
 
 
0 kommentarer