let's take a walk on the wild side

Första dagen tillbaka till skolan idag och det har varit en väldigt lugn dag. Jag har dock lyckats missa två prov nu inom beloppet av 4 skoldagar vilket jag tycker är väldigt strångtjobbar.
 
Jag gjorde tillochmed tid till att ta en lång promenad vid stranden på 8km vilket va riktigt välbehövligt. Jag har nu bestämt mig för att få ut och gå istället för att kämpa på gymmet... mycket mer fridfullt (speciellt om det är ca 30 graders värme ute).
 
 
0 kommentarer

fräch

Ligger nerbäddad i sängen och är snart redo för att sova trotts att klockan inte ens har slagit tio.
 
Jag fick en sån energikick förut och bestämde mig för att ta en långpromenad efter alla dessa dagar som jag legat inne och halvt förlamad i sängen. Slutade med att jag och Fanny hade gått över milen, jag blev jätte glad och fanny blev mer "mimmi du sa att vi bara skulle ta en timmes promenad".
 
Sen tog jag den efterlängtade duschen, minns knappt när jag duschade sist... usch. Och för att få den där extra frächa känslan så har jag även haft ansiktsmask. Nu ska alla sjukbakterier bort.
 
Är lite svårt att le när masken har stelnar så det här va mitt bästa försök på att "le".
0 kommentarer

sjuk.stuga

Jag har legat hemma dom senaste 5 dagarna hemma nerbäddad och likblek i ansiktet och fått någon mildare variant av kräksjukan. Som tur e så har jag inte legat och spytt hela dagarna utan det är mest illamåendet som har legat och gnagat på mig. Men, jag var hos läkaren i förrigår och fick massvis med tabletter...
 
Idag mår jag iaf bättre och ska ta tag i alla skoluppgifter som jag har halkat back med, livet stannar inte bara för man ligger hemma och är sjuk. Mår även bättre idag så det blir tillbaka till skolan imorgon. Ska ändå bli skönt att få komma ut och ha den normala vardagen tillbaka efter snart en hel vecka nerbäddad med strålande sol utanför fönstret.
 
Har även snart sett klart på hela säsong 5 av gossip girl, kan nog vara det bästa serien någonsin.
0 kommentarer