Coldplay låtar <3

The Hardest Part
The Scientist
Viva la vida
Talk

3 kommentarer

Kissie vs Foki

Jag har länge tyckt mer om Kissies blogg än Fokis. Men jag har börjat att tycka att Fokis blogg är bättre och roligare nu. Kissies blogg är bra och så men hon är för ytlig nu (hon e kaxig och skriver ofta skit om andra), Foki är snällare på sin blogg och skriver typ ALDRIG skit om någon om man säger som så. Och Foki är mer naturlig på utseendet än Kissie, Kissie har hållt på att operera läpparna och brösten och det har inte Foki. Nej, jag tycker inte att Kissies blogg är lika bra längre. Fokis blogg är bättre enligt mig! För hon är inte som dom andra `` stora bloggarna´´ (paow , dessie och kissie) för att hon är inte blond, hon skriver inte skit om någon annan på sin blogg, hon skriver inte typ varje helg att hon ska ut och supa eller något sånt! Utan hon skriver lite om vad som helst (det göt ju så klart dom andra med) och brukar lägga upp jätte snygga och coola bilder. Så för mig så är Foki en bättre bloggare ( och coolare) än Kissie. Men om någon hade frågat mig för typ ett halv år sen vilken bloggare jag mest tyckte om av Foki och Kissie så hade jag svarat typ så här ``- Eh.. Kissie så klart? Varför ens fråga när ni säkert redan visste svaret!? :O :S´´ Men nej....nu har jag tänkt om jag jag tycker att Foki är MYCKET bättre än Kissie!! Men det är klart jag tycker fortfarande att Kissies blogg är bra.

Lite bilder på både Foki och Kissie...vem tycker ni är bästa bloggaren och sötast? Säg gärna vad ni läsare tycker :)


Foki

Kissie


Kolla in deras bloggar:

http://fokis.se

http://kissie.blogg.se
Puss&Kram Mimmi
10 kommentarer

Ätit för mycket godis! / Skolarbete om godis?

Hejhej! Sitter här och smaskar i mig godis. Fast jag mår skit illa har ätit för mycket godis!! Måste be mamma ta bort godispåsen så att jag inte ska äta mer för då tror jag fan att jag kommer att spy! Och det kommer inte att bli så kul då...haha ;) Men gott va det med godis :)  


Jag håller på med ett skolarbete på svenskan och då ska man skriva en liten bok om sig själv. Och så har vi ett papper där det står massa kapitel titlar som vi ska ha.Och ett av dom heter  `` Mitt förhållande till godis...´´ haha. Och vad ska man skriva om godis liksom? Men tja jag har och kommer alltid att ÄLSKA godis, i alla fall choklad :D  Men jag undrar verkligen om jag kan skriva ett helt kapitel om bara godis? Eller ja kanske ? Får väl se. Jag har alltid svårt att börja skriva men sen när jag väl är igång så är det väldigt svårt att stoppa mig innan jag e klar. Som tex här på bloggen. Det är väldigt sällan jag lägger in långa inlägg och roliga haha....oftast blir det  `` hej idag så har jag varit med lovisa  hejdå ´´ Hur kul är det att läsa varje dag igentligen!? Och jag kan inte fatta att jag inte har kommit på det tidigare!?!? Men nu så ska det bli ändringar på det (ska i alla fall försöka) ska försöka att lägga in minst tre långa och roliga saker på bloggen på en vecka(+ lite mer bilder och kanske videoinlägg då och då). Jag kan inte låva något än men jag ska göra allt för att försöka i alla fall! Eller i alla fall lägga upp mer på en dag och mer bilder och så...Jag som själv brukar läsa andras blogga skulle ju inte tycka att det va roligt att läsa en blogg där det bara stog varje dag `` hejsan! idag så har jag varit i skolan och varit med lovisa puss&Kram´´ så varför ska ni då läsa det på min och lovisas blogg!? Haha neej det ska ni inte få behöva göra mer!!!Puss&Kram Mimmi<3

0 kommentarer