New Year

Nyår idag,
 
Jag har startat dagen med pannkakor till frulle och sen några avsnitt av gossip girl. en rätt fin sista morgon dag på detta åter enligt mig. Så jag är redo för det nya året, 2013. Känns som om året går så fort nuförtiden, när man va liten så kändes en vecka som en evighet men nu så hinner man knappt blincka innan det har blivit ett nytt år. 
 
Jag ska snart in i duschen och göra mig fräch för ikväll med tanke på att jag fortfarande sitter i min pyamas när klockan snart är tre. om vi inte hörs innan så vill jag önska er ett riktigt gott nytt år! ♥
 
0 kommentarer

you know you love me, xoxo gossip girl

Hejsan, och godmorgon på er!
 
Här är klockan snart nio på kvällen och jag ska snart kolla film och käka pizza med familjen. Idag har varit en väldigt vanlig dag, va nere vid poolen i morse men hann bara vara där i ca 20 minuter innan regner började ösa ner. Så det fick bli en mysdag med massvis med gossip girl. Paloma kom även över förut och vi käkade gotte och glodde på ännu mer gossip girl. Jag har blivit helt beroende, är bara på förska säsongen men jag har en känsla av att det är en seria jag kommer kolla på vart enda avsnitt av.
 
0 kommentarer

And you laugh like you've never been lonely

0 kommentarer