Milkshake

Hej.
Sista kvällen tillsammans spenderades med att vi kämpade som dårar i köket i ca 1 timme för att göra polkagrismilkshake som vi skulle ha till filmen vi såg, Elysium
Vi hade bestämt oss för att göra ett försök till att vara lite 'nyttigare' ikväll iochmed att vi har gottat oss rätt så mycket dom två senaste veckorna. Så vi bestämde oss för att göra polkagrismilkshake som Lovisas pappa brukade göra när vi va små. Så vi åkte till Coop (nya coop) och köpte alla indgridenser. Vi alla trodde att det skulle bli en lätt uppgift att göra mikshaken... tills vi skulle börja krossa alla polkagrisar. 
 
Vi trodde att det bara va att mala dom i morteln, men så va det icke. Det slutade med att vi gick ut på bakgården med ena polkagris påsen och tog en stor sten och började krossa som galningar...tills påsen gick sönder. Så det gick heller inte så bra. Efter en timmes slit i köket fick vi äntligen till det och våran polkagrismilkshake (deluxe) va klar! Efter Fanny som satt och malde som en galning, efter Mimmi som stod och försökte hacka polagrisarna i smådelar, efter Lovisa som stod med mixern i högsta grad och försökte få till glassen, mjölken och grädden till den perfekta milkshaken och efter att Linn, Simon och Joel bara satt i soffan och tittade på så var den äntligen klar! 
 
Och god var den också! ;)
 
 
 
// Mimmi&Lovisa ♥
 
 
 
0 kommentarer